Vårdcentralen näsby. Vaccinationer 2019-11-26

vårdcentralen näsby öppettider

vårdcentralen näsby

Allt för att på bästa sätt kunna möta och ta hand om alla som kommer till oss. Ta med ditt vaccinationskort för snabb bedömning av vilka vaccinationer som du behöver. Vi hjälper dig att kontrollera ditt blodtryck, ger råd kring läkemedel och livsstil samt vägleder dig till förändrade levnadsvanor vid behov. Enligt personuppgiftslagen 1998:204 PuL får ingen registrering ske utan personens medgivande. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Vi ger dig en kvalificerad medicinsk bedömning och strävar efter att hjälpa dig på bästa sätt. Urinprov Om du ska lämna urinprov bör du ta med dig morgonurin.

Next

Vårdcentralen Näsby, Kristianstad

vårdcentralen näsby

Videomöte Vi erbjuder videomöte med läkare alla dagar i veckan mellan klockan 7-21, både vardag och helgdag. Gemensam värdegrund och medarbetare vi söker Vi vill självklart att du delar vår gemensamma värdegrund: patientens fokus, allas lika värde och arbetsglädje. Ibland finns behov av annan specialistvård och då ordnar vi med remiss för sådan bedömning. Besök gärna barnmorskemottagningens egen webbplats för mer information om oss. Avboka videomöte Senast 24 timmar innan ditt besök eller videomöte behöver du avboka, annars debiteras du för uteblivet besök.

Next

Täby vårdcentral

vårdcentralen näsby

Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Ring till kvälls- och helgmottagningen så får du en medicinsk bedömning. Videomötet startar när vårdgivaren ansluter till mötet. Du kan också se de tillfällen då förskrivare, farmaceuter och sjuksköterskor har läst vilka läkemedel du har hämtat ut. Våra verksamheter bedrivs i trivsamma lokaler i nära anslutning till kommunikationer. Det råder ingen tvekan om att Sveriges viktigaste arbeten finns hos oss inom vården.

Next

Sjuksköterska/Distriktssköterska till Vårdcentralen Näsby i Kristianstad

vårdcentralen näsby

Hos oss finns meningsfulla, roliga och spännande arbeten med goda karriärmöjligheter. Det kommer att läggas till mer information så snart det blir möjligt. Vårt team består av läkare, distriktssköterskor, mottagningssköterskor, psykoterapeuter och administratörer med lång erfarenhet av primärvård. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. Vi utreder och behandlar de flesta sjukdomar och besvär. Du hittar all information du behöver på vår hemsida, men det går även bra att kontakta oss via telefon. Vi ger dig med hjärtrelaterade sjukdomar den hjälp och det stöd du behöver för att kunna känna dig trygg och få så bra livskvalitet som möjligt.

Next

Din husläkarmottagning & vårdcentral i Täby

vårdcentralen näsby

Vårdpersonalen förlänger receptet och du får ett meddelande när det kan hämtas ut på apoteket. Vi hjälper till med rökavvänjning genom rådgivning och motiverande samtal. Du kommer även att arbeta med triagering. Äldremottagning Kontakta äldremottagningen Ring oss för mer information och tidsbokning. Blodtrycksmottagning Du bokar en tid för blodtryckskontroll med en av våra distriktssköterskor. Dietisten hjälper dig att förändra kost- och matvanor för att förebygga, behandla och lindra sjukdomar. Hos oss blir du en del av ett härligt team av sjuksköterskor och distriktssköterskor, där vi är cirka elva kollegor som samarbetar och utbyter erfarenheter.

Next

Täby vårdcentral

vårdcentralen näsby

Som student är du viktig i vårt arbete med att utveckla framtidens hälso- och sjukvård. Patientnämnden kan bland annat hjälpa dig att lämna din synpunkt eller klagomål. Förbättrad tillgänglighet Förutom de generösa öppettiderna kan du befinna dig var som helst när du genomför besöket, du slipper ta dig till vårdcentralen när du känner dig krasslig eller av någon annan anledning har svårt att komma ifrån. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Husläkarna Roslags Näsby är en småskalig och familjär husläkarmottagning i Täby. Kontakta oss tidigt i graviditeten så hjälper vi dig med dina funderingar.

Next

Vårdcentralen Näsby, Kristianstad

vårdcentralen näsby

På vårdcentralen finns vid intresserade även en enhet för primärvårdsforskning. De erbjuder telefonsamtal som kan öppna dina ögon för nya möjligheter och lösningar. Vi erbjuder också förebyggande hälsovård och kan tillsammans med dig se över kost och motion. Detta erbjuds i samarbete med alla vårdcentraler i Region Stockholms regi. Övriga tider - kontakta 1177. Du hittar ditt videomöte under rubriken Mina ärenden. Parkering På grund av ombyggnad kan det vara svårt att hitta parkeringsplats.

Next

Vårdcentralen Näsby, Kristianstad

vårdcentralen näsby

Vi ingår som en del i Lideta Hälsovård, ett vårdbolag som driver vårdcentraler i södra Sverige. Välkommen till Husläkarmottagningen Täby Centrum Vi finns centralt i Täby centrum, nära till Roslagsbanan och bussar, apotek och affärer. Vi strävar efter att alltid ha ett teaminriktat arbetssätt och fortsätter nu vårt förbättringsarbete för att möta våra patienter på bästa sätt, vill du vara med? På videomötet får du träffa en läkare från någon av våra vårdcentraler. . Kontakta din vårdcentral för rådgivning och tidsbokning. Vaccination Årets vaccinationskampanj mot influensa och lunginflammation pågår 19 november 2019-29 februari 2020.

Next