Vremea in oradea pe 14 zile. Vremea in Oradea judetul Bihor, prognoza meteo pe 14 zile 2019-11-28

Vremea Oradea

Vremea in oradea pe 14 zile

Vom detalia prognozele climatologice pentru martie, pentru a vă face o idee dacă martie 2020 are șanse să fie o lună de iarnă sau de primăvară. Cu cât aceasta este mai pronunțată, cu atât este mai nesigură prognoza. Prognoza pe 24 ore: Timp însorit: 9 ore. Luna răsare la 01:49 și apune la 11:32. Luna răsare la 07:16 și apune la 16:46.

Next

Vremea Oradea

Vremea in oradea pe 14 zile

În schimb, dacă acesta bate dinspre est, atunci vom avea în vedere o schimbare în rău a vremii cu posibile averse de ploaie. Incepand cu ziua a 8-a sunt disponibili mai putini parametri: temperaturile minima si maxima, cantitatea si probabilitatea de precipitatii, viteza si directia vantului. Luna răsare la 05:59 și apune la 14:40. Exceptie fac valorile prezentate pentru cantitatea de precipitatii care reprezinta cantitatea acumulata in ultimul interval de 3 ore in mm. Precipitații sunt așteptate să cadă în principal vineri în jumătatea vestică a teritoriului, însă în zonele joase acestea vor fi exclusiv sub formă de ploaie. Luna răsare la 06:41 și apune la 15:42.

Next

Vremea in Sibiu judetul Sibiu, prognoza meteo pe 14 zile

Vremea in oradea pe 14 zile

. Prognoza pe 24 ore: Timp însorit: 1. Astfel ca de cele mai multe ori este mai util sa aflam temperatura perceputa decat temperatura aerului. Temperatura resimtita reprezinta temperatura de afara asa cum este ea perceputa la nivelul corpului uman, sub influenta combinatiei dintre temperatura aerului, viteza vantului, umiditate si radiatia solara. Prognoza pe 24 ore: Timp însorit: 8. In paginile noastre va prezentam prognoza meteo in functie de alegerea dumneavoastra: pe ore in ziua curenta, in urmatoarele zile, in urmatoarea saptamana.

Next

Vremea Oradea judetul Bihor

Vremea in oradea pe 14 zile

Temperaturile vor fi considerabil mai ridicate față de media climatologică a perioadei în toată țara, singurele ore care vor mai aduce a iarnă urmând să fie cele de duminică dimineață, când cerul mai mult senin va favoriza scăderea temperaturilor până spre pragul de -10 grade Celsius în depresiunile din estul Transilvaniei. Dacă vreți sa aflați valoarea prognozată a vitezei vîntului în Oradea precum și direcția acestuia trebuie să duceți cursorul mouseului deasupra prognozei pentru vint și să așteptați o secundă. Vremea in Oradea - Miercuri - 19. Prognoza pe 24 ore: Timp însorit: 0. Prognoza pe 24 ore: Timp însorit: 9 ore.

Next

Vremea Oradea

Vremea in oradea pe 14 zile

Luna răsare la --:-- și apune la 10:33. Prognoza pe 24 ore: Timp însorit: 9 ore. Prognoza este valabilă atat pentru Oradea cât și pentru localități învecinate cu municipiul, precum Beius, Vascau, Nucet, Marghita, Salonta, stațiunea Băile Felix. In plus, sunt mentionate orele la care rasar si apun soarele si luna pentru ziua curenta. De ce e nevoie de module cookie? Vremea din bătrâni: în această zi de august, prognoza meteo ne este prezisă în funcție de apariția și direcția vântului. Îți poți modifica sau anula consințământul oricând dorești.

Next

Vremea Oradea

Vremea in oradea pe 14 zile

Vremea in Oradea - Joi - 20. Prognoza pe 24 ore: Timp însorit: 2. Vremea in Oradea - astazi - Vineri - 14. Prognoza pe 24 ore: Timp însorit: 2 ore. Vremea în jud Bihor Starea vremii din Oradea a fost raportată de stația meteorologică Oradea. Vor fi erori semnificative după 6-10 days. Precipitații sunt așteptate să cadă în principal vineri în jumătatea vestică a teritoriului, însă în zonele joase acestea vor fi exclusiv sub formă de ploaie.

Next

Vremea Oradea

Vremea in oradea pe 14 zile

Printr-o interfata grafica prietenoasa sunt oferite informatii privind: viteza si directia vantului, presiunea atmosferica, temperatura, umiditatea si vizibilitatea la Oradea. Starea actuala a vremii a fost inregistrata la stația meteorologica din Oradea. Temperaturile vor fi considerabil mai ridicate față de media climatologică a perioadei în toată țara, singurele ore care vor mai aduce a iarnă urmând să fie cele de duminică dimineață, când cerul mai mult senin va favoriza scăderea temperaturilor până spre pragul de -10 grade Celsius în depresiunile din estul Transilvaniei. Linia groasă reprezintă cea mai probabilă tendință. Meteo Oradea - info prognoză Prognoza vremii pentru municipiul Oradea din judetul Bihor are o precizie de 95% pentru primele 3 zile, pentru zona cu inaltime geopotentiala de 500 hPa. Despre prognoza Oradea Temperatura maximă a zilei reprezintă valoarea cea mai mare înregistrată în timpul zilei în Oradea, jud.

Next

Vremea in Oradea judetul Bihor, prognoza meteo pe 14 zile

Vremea in oradea pe 14 zile

Creștinii îl sărbătoresc azi pe Sfântul Prooroc Miheia. In schimb vara, o umiditatea crescuta face ca temperatura aparenta sa fie mai mare decat temperatura aerului. Acceptă și continuă Acest grafic arată tendințele meteo pentru următoarele 14 zile pentru Oradea Județul Bihor, România cu simboluri meteo zilnice, temperaturi minime și maxime, cantitatea și probabilitatea precipitațiilor. Aflati cum este vremea acum la Oradea si cum va evolua in urmatoarele zile. Prognoza pe 24 ore: Timp însorit: 1.

Next

Vremea Oradea

Vremea in oradea pe 14 zile

Nu sunt valori medii, maxime sau minime. Aflați dintr-o privire, printr-o interfață grafică prietenoasă, care este temperatura curentă, precum și alte date ale stației meteo, precum umiditatea, presiunea atmosferică și viteza vântului. Prezentare detaliata - Vremea in Oradea pentru zilele 1 - 7 Vineri Sambata Duminica Luni Marti Miercuri Joi 14. Prognoza meteo detaliata pe ore contine pe scurt conditiile atmosferice prin intermediul urmatorilor parametri meteorologici: o pictograma cu starea vremii, temperatura reala si cea resimtita, probabilitatea si cantitatea de precipitatii, umiditatea aerului, presiunea atmosferica, viteza maxima si directia vantului. Luna răsare la 07:45 și apune la 17:51. Luna răsare la 05:08 și apune la 13:42. In mod normal, temperatura maxima este de asteptat dupa-amiaza tarziu si cea minima noaptea tarziu.

Next