Wenche larsen. Wenche Larson Obituary 2019-11-29

MITT SMYKKESKRIN ØREPYNT OG ARMBÅND

wenche larsen

Så skal jeg spille inn ukens podcast, som skal handle om spiseforstyrrelse. Det visste jeg veldig godt at kom til å skje. Eller at man forstod nye ting… God kveld! For min del, så har jeg mest trøbbel med de forventningene som jeg stiller til meg selv. Vi skulle for alvor komme oss gjennom de nyeste tekstene mine, og da tok følelsene overhånd. Det er mange stygge ord, og jeg er glad for å si at det ikke påvirker meg. Hele uken er som vanlig planlagt, og jeg føler at der er kontroll på alt sammen.

Next

Wenche Larsen

wenche larsen

Humøret er på plass, og det kommer til å bli en fin uke. Jeg lar det aller meste slippe ut på bloggen, men jeg kommenterer ikke med mennesker som så tydelig ikke klarer å godta at man har et annet synspunkt enn deres. Nå skal jeg straks i gang med dagens treningsøkt, og så blir det dusj og mat. In lieu of flowers, memorials to the. Det er en miks av gode og vonde opplevelser. Da er liksom de fine meldingene en skikkelig energibombe, og jeg blir så glad og takknemlig.

Next

Wenche Larsen

wenche larsen

Jeg har valgt åpenhet, og fortalt om mine diagnoser her på blogg og sosiale kanaler. Nå er hverdagen skikkelig i gang, og jeg gleder meg over de små øyeblikkene i livet. Turen var fin, og jeg var ikke nervøs heller. Det er mange ting som jeg må holde orden på, men det går stort sett veldig fint. Gode ord bli noen ganger veldig mektige å lese. For meg så blir… God morgen! Kanskje jeg nå har kommet meg enda litt lenger i prosessene, og det var på tide å ta brodden av noen flere traumer.

Next

UNBOXING GOODIEBOX JANUAR 2020 MELLOR & RUSSEL BENEFIT COSMETICS NIRE BEAUTY RABENS MUDMASKY JORGOBE

wenche larsen

Akkurat det kjenner jeg krever en del av meg personlig, men jeg føler meg klar til å snakke mer om det nå. Men jeg må si at det er rart hvordan fremmede mennesker uttaler som om meg, og min psykiske helse. For i denne stormen, står jeg stødig. Kanskje vi lærte å ikke strekke strikken like langt neste gang? Og jeg kjenner at jeg er rolig i min beslutning. Så jeg er ikke noe sjokkert eller overrasket.

Next

MITT SMYKKESKRIN ØREPYNT OG ARMBÅND

wenche larsen

Så er det opp til oss å velge hvilke erfaringer som skal læres oss mest, og hvordan vi skal bruke dem i fremtiden. Det er sterke temaer for meg, og jeg må bli vant med å fremføre disse ordene om meg selv. Vi kom i gang med litt musikk, og jeg ser virkelig frem til å jobbe videre med de nyeste låtene. Men jeg er også litt glad for at jeg nå virkelig er sterkere i meg selv. Det var så deilig å komme i gang med en ny uke.

Next

MITT SMYKKESKRIN ØREPYNT OG ARMBÅND

wenche larsen

Jeg skulle nemlig til Anne Brith Davidsen på workshop. Alt henger sammen, på godt og vondt. Jeg er min aller verste kritiker, og jeg setter mange ganger umenneskelige krav til meg selv. I dag så snakket vi om det å ha egne forventinger i terapien. Jeg er i… God kveld! Jeg er heldig som har… God morgen! Nistemat var pakket med, og jeg koste meg på turen bortover.

Next

Wenche Larsen

wenche larsen

At vi hjelper hverandre, og ikke bare fokuserer… Etter hvert som man kommer seg videre i livet, så samler man på veldig mange erfaringer. Nå har jeg tenkt å «forsvinne» inn i mine egne prosjekter denne uken, og ikke bruke så mye energi på andre ting. Takk til alle dere som sender meg fine ord, og som velger å bli med meg videre! Tårene kom relativt raskt, og jeg fikk snakket om dette med musikkterapeutene. Alle saker har to sider, og i denne saken her så har… God kveld! Kroppen min merker jo at de siste dagene har vært spesielle, men det går faktisk overraskende bra. Det er alltid litt spennende å reise av sted såpass langt helt alene, men der ligger mye mestring i det også. Noen ganger så merker jeg det ikke selv engang, men så må jeg bli minnet om det av mine nærmeste. Jeg var på plass kl 11.

Next

UNBOXING GOODIEBOX JANUAR 2020 MELLOR & RUSSEL BENEFIT COSMETICS NIRE BEAUTY RABENS MUDMASKY JORGOBE

wenche larsen

I dag skal jeg rekke over ganske mange ting, og jeg satser på at formen holder hele dagen. Ellers så skal jeg skape innhold til kanalene mine, og skrive blogginnlegg. Det ble ikke så mye sang på min egentime i musikkterapien i dag. I går morges dro jeg hjemmefra allerede kl 06. Tenk om vi alle sammen fokuserte på å si noe positivt hver dag? Da er mandagen her, og jeg skal fokusere på å jobbe meg gjennom dagens oppgaver. Hverdagen er i gang, og jeg har så mange ting som jeg vil jobbe med nå.

Next