Www.mekonomen.se reservdelar. Våra bolag 2019-11-22

Reservdelar och bildelar

www.mekonomen.se reservdelar

Mekonomen driver två verkstadskoncept under varumärkena Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner. Bolaget har ett nationellt nätverk av 49 butiker i Danmark, 2 butiker på Färöarna och ett centrallager i Odense. Mekonomen grundades 1973 under namnet Bileko. Genom butiker, e-handel och verkstadskoncepten Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner erbjuds prisvärda helhetslösningar för både företag och konsumenter. Sørensen og Balchen grundades 1904 som en bildelsgrossist och importör av bilar. Det är alltid en tidsfråga innan torkarbladen behöver bytas, men under vintern kan det gå snabbare! Det utbud av reservdelar du hittar på Mekster.

Next

Karosseridelar till din bil

www.mekonomen.se reservdelar

Bolagets varuförsörjning kommer i framtiden att drivas via koncernens nya automatiserade centrallager i Strängnäs, Bileko Car Parts. Om du själv inte har möjlighet att göra jobbet så har vi 430 verkstäder runt om i Sverige som gärna hjälper dig. Undvik därför detta i så stor utsträckning som möjligt, skulle skadan redan vara skedd så har du just nu ett utmärkt tillfälle att handla torkarblad till riktiga pangpriser! Autoexperten köper delar från några av bilindustrins största leverantörer, de levererar till biltillverkare både i Europa och i resten av världen. Har du kört torkarbladen med frost på rutan? Samma sak gäller för de tillbehör vi visar för dig! Däremot så har vi till skillnad från en utförsäljning också adderat en hel del beställningsvaror men också produkter som inte är direkt relaterade till vintern. Marknad: Norge Mekonomen Group har startat upp eller investerat i verksamheter i syfte att bredda och komplettera kärnaffären. Och du betalar och hämtar ut i butiken du har valt. Din lokala butik visar dig alltid till den verkstad som bäst uppfyller dina behov, eller,.

Next

Våra bolag

www.mekonomen.se reservdelar

En allt större del av den produktionen sker hos underleverantörer. Hög kvalitet är viktig kravställning även inom MekoPartner-konceptet däremot är MekoPartner inte lika formbundna till profilering eller efterlevnad av koncept. Bildelsgrossisten är ledande inom biltillbehör för konsumenter via butiker och e-handel. Det kan vara allt från nyheter inom branschen till bra erbjudanden i våra butiker eller verkstäder. . När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev lämnar du automatiskt samtycke till att vi skickar löpande information till dig.

Next

Reservdelar och bildelar

www.mekonomen.se reservdelar

Här har vi samlat allt som rör karossen på din bil. We offer a wide and easily accessible range of inexpensive and innovative solutions and products for consumers and companies. Katalysatorer, kopplingar, bromsskivor och däck håller inte för evigt, en dag måste de bytas ut. I de flesta fall samarbetar biltillverkaren med underleverantören för att ta fram och utveckla reservdelarna. Preqas bedriver försäljning av verkstadsutrustning och verktyg till professionella verkstäder.

Next

MECA Online Sverige

www.mekonomen.se reservdelar

Vår kunskap och erfarenhet kring allt som rör båtmotorer har hjälpt kunder att få rätt reservdelar, goda råd och bra tillbehör sedan 1977. Här är det tal om den leverantör som föredras på marknaden på ett eller annat sätt. Under varumärket Mekonomen finns drygt 170 butiker i Sverige, Norge och Finland samt ett centrallager i Strängnäs. Du kanske vill koppla på en dragkrok eller byta ut buckliga stötfångare? Det finns faktiskt så mycket olika delar att du teoretiskt skulle kunna bygga en egen bil. I vår webshop kan du beställa tillbehör till bilen och garaget samt reservdelar för släpvagn dygnet runt med uthämtning i butik inom 24h och hemleverans inom 3 vardagar. Bolaget har drygt 60 butiker med ett centrallager i Oslo. Kunnig och serviceinriktad personal tillsammans med en hög tillgänglighet är viktiga framgångsfaktorer för oss.

Next

Karosseridelar till din bil

www.mekonomen.se reservdelar

Bildelar du behöver är lätta att hitta på nätet, och ännu billigare att köpa på webbutiker som 123bildelar. Inter-Team grundades som ett familjeföretag 1989 i Polen. När du vrider på ratten överförs kraften via styraxeln till styrväxeln. Sedan 1992 fokuserar bolaget endast på reservdelsdistribution och butik och verkstadskoncept. Man kan lite se det som årets utförsäljning av vinterprodukter för att göra plats för annat på lagerhyllorna. Flertalet av leverantörerna producerar inte bara reservdelar utan man utvecklar hela fordonssystem till bilen som sedan implementeras i biltillverkarens modeller. Det är av största vikt för trafiksäkerheten att bilens styrning fungerar bra och underhålls rätt.

Next

Styrinrättning

www.mekonomen.se reservdelar

Serwis möter behoven hos professionella verkstäder som söker det bästa sortimentet, fullt marknadsföringsstöd och tillgång till de senaste utbildningsprogrammen. Verkstäder under BilXtra-varumärket drivs i huvudsak genom franchiseavtal och konceptet har ett starkt lokalt fokus, med styrning på kvalitetskrav, konceptefterlevnad och ett gemensamt grundsortiment. Trots detta, föraren har ett antal alternativ för att spara pengar. Är du osäker på vad som passar din bil kan du alltid fylla i ditt registreringsnummer så plockar vi fram rätt delar åt dig. Mekonomen Bilverkstad är premiumkonceptet med högre krav på kvalitet och konceptefterlevnad. Det breda geografiska nätverket möjliggör snabba leveranser av produkter till verkstäderna.

Next

Mekonomen

www.mekonomen.se reservdelar

. Få hjälp av vår kunniga butikspersonal Få råd och tips gällande montering och arbeten rörande din bil. Marknad: Danmark Inter-Team är en väletablerad bildelsdistributör på den polska fordonseftermarknaden med försäljning av reservdelar, förbrukningsvaror och verktyg till bilverkstäder, bilåterförsäljare, detaljister och andra grossister. Därtill har Mekonomen Group ett antal egna produktsortiment inom reservdelar och biltillbehör, bland annat under varumärkena ProMeister, Carwise, Kraft och Sakura. Genom de fyra verkstadskoncepten erbjuds kunderna differentierade produkter och tjänster med hög kvalitet. Reservdelar - Behöver du t.

Next

Bränslefilter för 488 kr

www.mekonomen.se reservdelar

Billiga bildelar och tillbehör på nätet - 123bildelar. Passa på att köpa nya under årets vinter rea! Genom ProMeister Solutions utvecklar koncernen tjänster för professionella verkstäder och utbildar och rekryterar fordonstekniker. Bolagets huvudkontor ligger i Warszawa och centrallagret 40 km därifrån. Inter Data Service är konceptet för de bilverkstäder som inte når upp till alla krav idag, men vill utvecklas med hjälp av stöd och råd. Vinterrea - bildelar har årligen en vinterrea som sker när vi börjar närma oss vinterns slut.

Next