Yle puhe. Politiikkaradio 2019-11-24

Yle Puhe

yle puhe

Mutta onko pessimistinen visio maailman ja Suomen tulevaisuudesta rationaalinen? Genre, joka syntyi kun p√§√§henkil√∂ on kokki ja rikos tapahtuu ruuan maailmassa. For the greater part of Yle's existence the company was funded by the revenues obtained from a payable by the owners of radio sets 1927‚ÄĒ1976 and television sets 1958‚ÄĒ2012 , as well as receiving a portion of the broadcasting licence fees payable by private television broadcasters. Hedelmi√§, vihanneksia ja marjoja yhteisty√∂ss√§ luonnon kanssa. Alivaltiosihteeri-yhtye perustettiin jo Kekkosen aikaan, mutta varsinainen ilmi√∂ syntyi, kun paikallisradiossa hauskuuttaneet kaverukset palkattiin tekem√§√§n Suomen virallista ohjelmaa Radiomafia -kanavalle. Twitter: Instagram: Kuuntele Yle Areenassa: Olen k√§ynyt Steinerkoulun ja opiskellut estetiikkaa ‚ÄĒ oli siis v√§ist√§m√§t√∂nt√§ p√§√§ty√§ television kautta radiotoimittajaksi. Petteri Summanen, joka on yksi sarjan tekij√∂ist√§ kuvailee Studio Julmahuvin tekemisen aikaa omalta kohdaltaan hybrikseksi. The percentage of music is 70%.

Next

Yle Puhe

yle puhe

Minors and persons with low income are exempt from the tax. Vieraana somepersoonaksi Sita Salminen ja Herkkä mies -blogin kirjoittaja Samuel Jyrinki. Jokela kertoo, että myös konservatiivipuolueessa on suuria ristiriitoja, mikä hankaloittaa tilannetta entisestään. Se tuppaa myös aiheuttamaan palvontaa toista ihmistä kohtaan. Tarvitsevatko Suomen köyhät edelleen ruoka-apua? Chopin: Masurkka nro 33 H-duuri Daniil Trifonov, piano. One O'clock Humph: Angel on my shoulder 1992.

Next

Radio

yle puhe

Digisen iltapäivän vieraana on Ellun kanojen liiketoimintajohtaja Marjaana Toiminen, joka on selvittänyt työn muutokseen liittyviä voimia sekä teoriassa että käytännössä. Toimittaja Ensio Karjalainen lähti kysymään Rukalla moottorikelkkoja vuokraavan Stella Polaris Adventures -yrityksen toimitusjohtaja Henri Mustoselta miten kelkkailukausi sujuu. Lasten Hautausmaa: Kaarlo Sarkia 2019. Samalla päättyi Rinteen hallituksen taival. Mira Selanderin vieraana on yrittäjä Kim Väisänen, joka paljastaa ohjelmassa myös sen, minkä verran hänellä on rahaa omalla käyttötilillään tai onko hän itse iloinen veronmaksaja? Pariskunnilla on omat myyttinsä ja rituaalinsa, jotka sitovat heitä yhteen, eikä pyhää rakkautta sovi tahrata analysoimalla tai selittämällä sitä turhan tarkkaan. WhatsApp -viesti studioon 040 14 55 666.

Next

Yle Puheen toimittajat

yle puhe

Varsinkin 1900-luvun aikana teknologia teki arjesta monella tapaa helpompaa ja miellyttävämpää, mutta parantavatko uudet laitteet enää elämäämme? Kuka Outi on ilman puolisoaan? Finnish subtitles are available for most programmes, they can be enabled using the digital set-top box. A smaller medium wave covering the Gulf of Finland region 558 kHz, 538m remained on air for a few more years. Netti on vallannut alaa, ja feminismi näyttäytyy erityisesti taidepiireissä. Peltsi tutustuu ihmisiin, joilla on erityinen suhde Itämereen joko työnsä, intohimonsa tai harrastuksensa kautta. Tai näin me ainakin kuvittelimme, Summanen kertoo.

Next

Yle

yle puhe

Silakkaa syömällä voi nollata oman jätevesipäästönsä. Yleisö ei kuitenkaan ymmärtänyt vitsejä tarpeeksi, joten mies marssi kirpputorille, osti hassut vaatteet, opetteli oudon puhetyylin ja meni lavalle uudestaan. Onko teknologia enää meidän hallussamme vai hallitseeko teknologia meitä? Kysy mitä vaan -ohjelmassa eri alojen ammattilaiset, asiantuntijat ja kokijat vastaavat Mira Selanderin johdolla kuuntelijoiden lähettämiin kysymyksiin. Since the beginning of 2013 the licence fee has been replaced by a public broadcasting tax known as the , which is collected annually from private individuals and corporations together with their other taxes. Bach: Ach, wann wird die Zeit erscheinen Lisa Larsson, sopraano, Elisabeth von Magnus, altto, ja Christoph Pregardien, tenori, sekä Amsterdamin barokkikuoro ja -orkesteri, joht. Britannian vaaleissa on muitakin tärkeitä teemoja kuin brexit, muutn muassa terveydenhuolto, valtionyhtiöiden yksityistäminen ja ilmastonmuutos. Vieraina ovat Suomen manageriyhdistyksen kunniapuheenjohtaja Erkki Alaja sekä vaikuttajamarkkinoinnissa työskentelevä Esko Asikainen, hänen gradunsa liittyy huippu-urheilijoiden sponsorointiin.

Next

Radio

yle puhe

Salmi pohti käsikirjoitustiiminsä kanssa kaljalla sellaista mieshahmoa, joka puhuisi röyhkeästi omista asioistaan. Vuosina 1999-2002 pyörinyt komediasarja nosti Salmen suomalaiseen koomikkoeliittiin ja hänen Pulkkinen-hahmonsa ihastutti ja vihastutti. Haastateltavana entinen pääministeri ja europarlamentaarikko Anneli Jäätteenmäki kesk. Ja yhä merkittävämpi osa tuosta rahasta suuntautuu urheilijan tai joukkueen brändin rakentamiseen. Miten eurooppalaisten valtojen kolonialistisia projekteja on aikoinaan pyritty oikeuttamaan? Lisäksi selvitetään se, mikä oli Timo Koivusalon elämän onnellisin päivä ja miten päivään liittyy Jaakko Salo ja Spede Pasanen.

Next

Puheen Ilta

yle puhe

Pohjois-Irlanti säilyy nimellisesti osana Yhdistyneiden kuningaskuntien tullialuetta. Jaksossa keskustellaan Alivaltiosihteerin historiasta, radiohupailujen kirjoittamisesta sekä siitä, mitä komediakolmikon jäsenet tekevä nyt, kun lähes 30 vuoden historia radiossa on takanapäin. Puheen Aamussa kello 9 uusintana Itämeren suojelijat Peltsi ja Tom. Sen viisaammaks en tullut lainkaan. Hänen mukaansa se ei johda kaivattuihin investointeihin, vaan ajaa rikkaiden etua.

Next

Yle Puhe

yle puhe

Haastateltavana entinen kauppa- ja teollisuusministeri, puolustusministeri ja kansanedustaja Seppo Kääriäinen kesk. WhatsApp -viesti studioon 040 14 55 666. Emphasis in current affairs output is on domestic items, regional content and. Jaksossa jutellaan Koivusalon uran alkuvaiheesta, muun muassa Pekon syntyvuodesta 1992, jolloin ruutuihin ilmestyi myös Tuttu Juttu ja radioon Koivusalon kirjoittama hitti Kuurankukka. Mira Selanderin vieraana on yrittäjä Kim Väisänen, joka paljastaa ohjelmassa myös sen, minkä verran hänellä on rahaa omalla käyttötilillään tai onko hän itse iloinen veronmaksaja? Milloin digitaalisuus sotkee pakkaa ja miksi vanhoista tavoista on niin vaikeaa luopua? Vaalitulos antaa konservatiivipääministeri Boris Johnsonille vapaat kädet viedä konservatiivien brexit-visio maaliin.

Next

Yle Puhe

yle puhe

Hätäkeskukset valmiina vuosituhannen vaihtumiseen 1999. Miksi ihmisen koosta päätellään hänen henkisiä ominaisuuksiaan? Heillä on tarinoita kerrottavana niin vierailusta Kairossa megatähti Shakiran käyttämässä studiossa kuin kuolevalle ihmiselle esiintymisestä Kuopiossa. Ohjusiskua kommentoi Ulkopoliittisen instituutin johtaja Mika Aaltola. Puhumme myös siitä, miksi meidän on aika avata silmämme pikamuodin rumalle totuudelle. Ensimmäisen jakson teemana on inspiraatioporno.

Next

Radio

yle puhe

In 1969, the Finnish Broadcasting Company began broadcasting television programs in colour, but due to the high cost of technology, virtually all programs appeared in colour only in the late 1970s. Osa1: Maataloutta sopusoinnussa luonnon kanssa. Helsingin yliopiston teknologian tutkija Mika Pantzar taas suhtautuu muutoksen mukanaan tuomaan kehitykseen järjestäen positiivisesti. Jani Halme ja Tomi Saarinen miettivät, mitä tapahtuu työpaikoilla ja -yhteisöissä, kun internet pistää tiimit ja toimistot uuteen uskoon. Ajolähtötilanne Rinteen ympärillä tiivistyi alle viikossa eduskunnan kyselytunnilla annetun Posti-lausunnon jälkeen. Huumorihommia-ohjelman toisessa jaksossa puhutaan Heli Sutelan kanssa Kumman kaa -sarjasta, stand upin tekemisestä sekä siitä, mikä loi aikoinaan kahden naisen toilailusarjasta niin suuren menestyksen. Mikä on päivän politiikan sana? She also underlined the fact that Yle is not under government control, but under indirect parliamentary supervision.

Next